Followers

Tuesday, December 20, 2011

Zaman belajar kini kembali







Hye guys :')
Okay okay, hari khamis nak balik melaka dah :D
Sebab apa? Sebab hari jumaat dah kena ada dekat politeknik merlimau melaka (PMM).
Excited okay, serius! ^^
Haha, sebab apa aku je excited ni? Sebab aku dah tekad nak ubah aku punya study, aku punya pointer. Senang kata, semua pasal study aku nak ubah jadi yang lagi terbaik! :')
Fuhh, berdebar pun ada okay :)
Jam kredit kitaorang semester 3 kali 21 mata jam kredit okay. 21! Haa amekk kaww, huhu. Pack ler jadual kami :')
Takpe takpe, semangat nak belajar tu ada kan. So tak ada hal lah :'P 
Amboii, cakap je lebih ye cik mimi kita nii :')
Apa-apa pun, azam baru dah ada, so boleh lah kita melangkah ke semester 3..
Wewiiittttt, semester 3, tunggu kami datang ye :')
Sekejap je dah semester 3. Well, masa sekarang berlalu sekejap je.
Pejam celik, perut kempis jadi buncit pun tak perasan bila. Haha :'P
Walaupun excited, barang tak kemas lagi. Haha :'P
Esok lah kemas yee ^^
Okay guys, happy study yeah :')
Takmoh malas-malas! :')

Ikhlas, 
Mimiey Azirah Rahmat <3

1 comment:

  1. hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete